voor elk rechtsgebied een specialist

JANSSEN advocaten te Tongeren

Mr. Yves JANSSEN studeerde in 1995 af aan de Katholieke Universiteit Leuven. Sedertdien, heeft hij zich als advocaat gevestigd te Tongeren. Hij is bij advocatenkantoor JANSSEN in Tongeren voornamelijk gespecialiseerd is in het verzekeringsrecht, het aansprakelijkheidsrecht, het verkeersrecht, het bouwrecht en het contractenrecht.

Advocaat te Tongeren Janssen AdvocatenMr. Dominique JANSSEN studeerde in 1995 af aan de Katholieke Universiteit Leuven. Een jaar later, in dezelfde universiteit, behaalde zij eveneens haar licentiaat Notariaat. Sedert 1996, heeft zij zich als advocaat in Tongeren gevestigd. Bij het advocatenkantoor JANSSEN, wijdt zij zich hoofdzakelijk aan het familierecht, het erfrecht en het sociaal recht.

Mr. Caroline PINCEMIN studeerde in 1995 af aan de Universiteit van Rennes (Frankrijk). In 1996, behaalde zij eveneens haar licentiaat Europees recht aan de ULB (Université Libre de Bruxelles). Met het oog om haar carrière in België verder te zetten, behaalde zij in 2006 haar licentiaat Belgisch recht aan de Universiteit van Luik. Zij heeft zich in 2007 aan de Balie Tongeren als advocaat gevestigd. Bij het advocatenkantoor JANSSEN, behandelt zij tweetalige dossiers, met een bijzonder interesse voor het verkeersrecht, het aansprakelijkheidsrecht, het bouwrecht, het contractenrecht en het sociaal recht.

Mr. Hanne NICOLAERS Advocaat te TongerenMr. Hanne NICOLAERS studeerde in 2009 af aan de Katholieke Universiteit Leuven. Na haar studies, vatte zij haar professionele carrière bij in het advocatenkantoor JANSSEN, waarin zij zich sedertdien voornamelijk specialiseert in het ondernemingsrecht, het handelsrecht, het bouwrecht, het aansprakelijkheidsrecht en het contractenrecht. In 2012 behaalde zij een Masters of Law in het ondernemingsrecht van de Universiteit Antwerpen. Mr NICOLAERS werd erkend als bemiddelaar in burgerlijke en handelszaken.

Mr. Eva Hoedemakers Advocaat te TongerenMr. Eva HOEDEMAKERS werkt sedert 2013 bij advocatenkantoor JANSSEN. Mr Eva HOEDEMAKERS studeerde in 2010 af aan de Katholieke Universiteit Leuven. Na een eerste ervaring te hebben opgedaan in een ander advocatenkantoor, vervoegde zij in april 2013 advocatenkantoor JANSSEN, waar zij zich voornamelijk specialiseert in het familie –en familiaal vermogensrecht, het erfrecht, het aansprakelijkheidsrecht en het contractenrecht. Momenteel volgt zij de masteropleiding Notariaat aan de Vrije Universiteit Brussel.

Mr. Stefanie GERAERTS advocatenkantoor JANSSEN.Mr. Stefanie GERAERTS werkt  bij advocatenkantoor JANSSEN.

Mr. Lauren VAES Advocaat te TongerenMr. Lauren VAES werkt bij advocatenkantoor JANSSEN.