voor elk rechtsgebied een specialist

team

 

Mr. Yves JANSSEN 

studeerde in 1995 af aan de Katholieke Universiteit Leuven. Sedertdien, heeft hij zich als advocaat gevestigd te Tongeren. Hij is bij advocatenkantoor JANSSEN in Tongeren voornamelijk gespecialiseerd is in het verzekeringsrecht, het aansprakelijkheidsrecht, het verkeersrecht, het bouwrecht en het contractenrecht.

 

 

 

 

Mr. Dominique JANSSEN

studeerde in 1995 af aan de Katholieke Universiteit Leuven. Een jaar later, in dezelfde universiteit, behaalde zij eveneens haar licentiaat Notariaat. Sedert 1996, heeft zij zich als advocaat in Tongeren gevestigd. Bij het advocatenkantoor JANSSEN, wijdt zij zich hoofdzakelijk aan het familierecht, het erfrecht en het sociaal recht.

 

 

 

 

Mr. Caroline PINCEMIN

studeerde in 1995 af aan de Universiteit van Rennes (Frankrijk). In 1996, behaalde zij eveneens haar licentiaat Europees recht aan de ULB (Université Libre de Bruxelles). Met het oog om haar carrière in België verder te zetten, behaalde zij in 2006 haar licentiaat Belgisch recht aan de Universiteit van Luik. Zij heeft zich in 2007 aan de Balie Tongeren als advocaat gevestigd. Bij het advocatenkantoor JANSSEN, behandelt zij tweetalige dossiers, met een bijzonder interesse voor het verkeersrecht, het aansprakelijkheidsrecht, het bouwrecht, het contractenrecht en het sociaal recht.

 

 

 

Mr. Hanne NICOLAERS

studeerde in 2009 af aan de Katholieke Universiteit Leuven. Na haar studies, vatte zij haar professionele carrière bij in het advocatenkantoor JANSSEN, waarin zij zich sedertdien voornamelijk specialiseert in het ondernemingsrecht, het handelsrecht, het bouwrecht, het aansprakelijkheidsrecht en het contractenrecht. In 2012 behaalde zij een Masters of Law in het ondernemingsrecht van de Universiteit Antwerpen.

 

 

 

Mr. Stéphanie PEETERS

studeerde in 2011 af aan de Katholieke Universiteit Leuven, met als specialisaties privaat recht en strafrecht. Sinds 2011, heeft zij zich aan de Balie Tongeren als advocaat gevestigd. Zij behandelt bij advocatenkantoor JANSSEN dossiers inzake contractenrecht, strafrecht, verkeersrecht en familierecht.

 

 

 

 

Mr. Eva Hoedemakers

werkt sedert 2013 bij advocatenkantoor JANSSEN.